Köp påskägg till företag och anställda – på nätet

Julen är för många favorithögtiden – men tätt därefter kommer påsken. Påsk innebär ofta lite extra ledighet och tid för vänner och familj, och självklart påskägg.

Varför inte passa på att bjuda dom anställda på lite gott godis inför just påsken – genom att beställa påskägg på nätet. Det är både smidigt, enkelt och gott. Men kom ihåg att någon ”påskgåva” inte är skattemässigt avdragsgill så som julgåva.

Köp påskägg på nätet

Att visa uppskattning som arbetsgivare är viktigt och det kan man göra på många olika sätt – till exempel genom att bjuda på påskägg. Att ge sig ut för att köpa karameller, påskägg och sedan dessutom fylla dessa efter konstens alla regler, med lika godis i varje ägg, tar förstås tid. Dessutom är det inte ovanligt att det är ont om tid redan som det är inför en storhelg men för att göra det enkelt för sig kan man i stället beställa färdiga på nätet.

Jämförelsevis med att handla och plocka ihop ett stort antal påskägg själv så tar en beställning väldigt kort tid att genomföra Det som kan ta tid är att välja – det brukar nämligen finnas en del att välja bland.

Utbud

Färdiga påskägg som finns att köpa behöver inte vara sämre eller tråkigare än sådana man plockat ihop själv. Det brukar som sagt finnas en del att välja bland, och hos en leverantör av på nätet kan man bland annat hitta följande:

  • Klassiska ägg med blandat godis
  • Ägg i olika storlekar
  • Ägg med ”tema” så som choklad

Försäljare på nätet riktar sig ofta främst till företag vilket också gör att det brukar finnas riktigt stora påskägg – antingen att ge bort till samarbetspartners och trogna kunder eller att ställa fram på kontoret, i fikarummet eller i företagets reception om det finns en sådan.

Har man väldigt många anställda kanske det inte är ett alternativ att köpa ett ägg till var och en, och även då kan några större varianter vara en bra lösning. Då kan alla ta för sig själva av det som faller dom i smaken och det är säkerligen minst lika uppskattat. Tänk dock på att göra beställningen i tid då det kan vara många andra som beställer vid ett så specifikt tillfälle som påsken.