Ahola Transport WooCommerce integration

För dig som jobbar med logistik är det viktigt att använda sig av rätt verktyg för att allt ska bli rätt. Ahola Transport är ett fraktföretag som erbjuder dig som kund smidig och trygg hantering när det kommer till ordrar och frakt.

Tack vare att Aloha Transport interagerar med WooCommerce via plugin kan alla logistik och hantering av data föras över direkt från e-handeln till plattformen Unifaun. Detta är specifikt anpassat för just logistik och data, med tanken att integrationen ska underlätta just den logistiska biten.

Varför använda Ahola Transport WooCommerce?

Genom att integrera din webbshop med WooCommerce kan du lämna över allt arbete till den digitala världen. Du slipper sköta all hantering manuellt, och istället överförs alla data, all information och alla uppgifter direkt via pluginet från shoppen till plattformen. När en order görs i er webbshop skapas automatiskt korrekt fraktsedel för Aloha Transport i Unifaun. Kundens uppgifter läggs in utan att du behöver lägga dig i. Allt tack vare att fraktföretaget integrerar med WooCommerce direkt via en plugin! Dessutom är det väldigt smidig och enkelt att installera detta plugin till ditt system.

Hur installerar jag pluginet?

För att installera pluginet till WooCommerce och Aloha Transport krävs det in princip bara att du går in i din Wordspress-katalog, söker efter programmet Unifaun och sen går in i pluginets inställningssida. Har du själv inte kunskap om sådana tekniska bitar finns det instruktioner att följa.

Vilka funktioner ingår?

Trots att installationen av pluginet till din WooCommerce både går snabbt och enkelt kommer tjänsten med många smarta funktioner. Utöver att synkronisera och föra över alla data automatiskt direkt från er webbshop för att skapa fraktsedlar kan du också välja att föra över data manuellt enligt relevans. Tack vare att pluginet kopplas direkt via WooCommerce till Unifaun online kan ett flertal transportörer läggas in under samma användare. Med andra ord kan ni hantera ert logistikflöde precis som vanligt bara med skillnaden att samtlig logistik, eller den bit ni föredrar, synkroniseras automatiskt allt eftersom ordrar görs.

Andra smarta funktioner är att du kan ställa in på att separera en order i flera paket, samt att få notiser via SMS och e-post. Känner du dig osäker på hur pluginet ska användas för att integrera med din webbshop och skapa fraktsedlar finns det ett säkert test-läge som erbjuder dig att prova på.

Fördelar med att integrera din webbshop med Aloha Transport WooCommerce

Fördelen med Aloha Transport och deras integrerande plugin är inte bara att du som företag kan automatisera och förenkla allt arbete när det kommer till logistik och insamling av data för frakt. Med pluginet slipper du även själv manuellt hantera alla data, all information och alla uppgifter, och därmed inte riskera att något blir fel.

Har du installerat pluginet och kopplat den till din webbshop kan du alltså både spara tid, energi och en hel del pengar på att inte behöva sköta arbetet med mänsklig förmåga. Det är också ett tryggare och mer säkert alternativ som in princip kan garantera ett korrekt resultat för alla inblandade. Dessutom är tjänsten godkänd av WordPress.org.